Триває дистанційне вивчення дисципліни "Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії"

9 травня 2020 року

На кафедрі біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого в умовах карантину згідно наказу ректора НУБіП України № 247 від 11.03.2020 р. триває дистанційне вивчення матеріалу дисципліни «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії» (БТ ОФКХ) студентами ІІ курсу факультету ветеринарної медицини за використання ЕНК БТ ОФКХ і BA BPCC відповідно українською (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=111) і англійською (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=686) мовами на навчальному порталі НУБіП України за Робочими програмами (https://nubip.edu.ua/node/1190/8).


Практичне навчання студентів, зокрема 2, 4, 5 і 7 груп ІІ курсу факультету ветеринарної медицини, здача ними завдань лабораторних і самостійних робіт, а також консультації для всіх, хто вивчає «Біохімію тварин з основами фізичної і колоїдної хімії», та спілкування з викладачем відбувається за використання обміну повідомлень у відповідних ЕНК, Zoom-конференції, електронної пошти, чатів Viber-груп і телефонних розмов (https://nubip.edu.ua/node/73581https://nubip.edu.ua/node/73575).
Посильна допомога для студентів 2 і 5 груп ІІ курсу факультету ветеринарної медицини в навчальному процесі надається здобувачем В. О. Прис-Каденко та аспірантом Р. І. Пальонком.
 

 

Поряд із цим студентами 4 і 7 груп ІІ курсу факультету ветеринарної медицини відбувається апробація з березня цього року новоствореної частини М4-М6 ЕНК БТ ОФКХ (магістри; https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=587), М1-М3 частина якого успішно була сертифікована та атестована у 2019 році.
На наступних світлинах - робота у Zoom-конференціях:
 

чатах Viber-груп: 

Робота з ЕНК, вивчення лекційного матеріалу, заповнення відповідей на контрольні питання та виконання завдань до лабораторних занять представлені в галереї.

 

Лілія Калачнюк, професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook