Старостат факультету тваринництва та водних біоресурсів on-line

15 квітня 2020 року

  Не дивлячись на карантин, старости факультету тваринництва та водних біоресурсів на постійному щоденному зв’язку з адміністрацією факультету.

    Поряд з цим було проведено і on-line засідання старостату факультету на платформі Webex Meetings.

   На старостаті було розглянуто ряд важливих робочих питань їх механізми їх вирішення, як студенти проводять дозвілля, чим займаються, що роблять для свого саморозвитку.

  Найважливішим питанням, як і останні чотири тижні, було питання залучення до дистанційного навчання усіх студентів нашого факультету. Старости зазначили, що на даний час усі студенти ознайомлені з інструментами дистанційного навчання та не тільки активно здійснюють його, але і спілкуються on-line під час кураторських годин (https://nubip.edu.ua/node/74769).

   Хочеться зазначити, що опанувавши різні методи дистанційного навчання студенти нашого факультету не тільки успішно виконують програми навчальних планів, а й створюють дистанційні конкурси та змагання.

   Загалом настрій у студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів піднесений, здоров’я у відмінній формі, панує позитив, а усі студенти в очікуванні завершення карантину та приїзду на навчання до Університету.

   Тож сподіваємося на якнайшвидше завершення цієї пандемії та повернення до звичайного режиму роботи!

Руслан Кононенко
заступник декана з навчальної роботи
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook