Відкриті електронні освітні ресурси для дистанційного навчання

15 квітня 2020 року
     Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти вже кілька років проводить роботу зі створення електронних освітніх ресурсів: електронних підручників та посібників, відкритих онлайн-курсів, навчальних відеофільмів та відеолекцій, інтерактивних підручників та робочих зошитів тощо, які розміщені у першій в Україні соціальній освітньо-інформаційній мережі для викладачів та студентів NMCBOOK у розділі «Медіатека електронних засобів навчання».

    Платформи для комп’ютеризованого навчання, зокрема дистанційного, які містять цифровий матеріал, розроблений викладачами створені і у багатьох вишах.


     Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти запропонував на час карантинних заходів надати доступ до цих матеріалів студентам з інших закладів освіти, надіславши на електронну адресу [email protected] посилання на ресурси, де вони знаходяться, для розміщення у Медіатеці електронних засобів навчання, або надіслати файли з документами.
     Це можуть бути електронні версії підручників, посібників, практикумів, методичних рекомендацій, електронні підручники тапосібники, навчальні відеофільми, аудіоматеріали у форматах PDF, doc, docx, txt, rtf, html, avi, mp4, xls.

   

     Після завершення карантину автори цих засобів навчання за бажанням можуть закрити до них доступ чи залишити для подальшого користування.

     Тож, якщо маєте бажання – надсилайте заявки і отримуйте доступ до електронних освітніх ресурсів.

Ірина Білоус
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook