Стрес-менеджмент - новий напрямок магістрів з управління міжнародними проектами

31 березня 2020 року
     Нові виклики сучасного середовища вимагають від нас з вами швидкого реагування, налаштовуючись на новий ритм, вимоги та завдання. Викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту разом зі студентами достатньо швидко опанували нові технології, завдяки яким навчання заграло новими фарбами.

     Ми, студенти освітньо-професійної програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проєктами» Національного університету біоресурсів і природокористування України, завжди відчуваємо підтримку наших кураторів та викладачів кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту. Причому ми розуміємо, що навантаження на них під час карантину достатньо високе, адже треба в новому форматі проводити заняття, готувати матеріал, щоб студенти не відчули себе покинутими та на самоті.

 

     26 березня 2020 року ми стали учасниками майстер-класу зі стрес-менеджменту від практикуючого психолога Олександри Кривонос. Організаторами такої доречної для нас зустрічі були завідувачка кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, член-кореспондент НАН України, д.е.н., професор Шинкарук Лідія Василівна та д.е.н., доцент кафедри Дєліні Марина Миколаївна.

 

     Темою майстер-класу стало «Управління стресом та тривогою в команді». Зустріч проходила за допомогою онлайн платформи ZOOM, завдяки чому до нас змогли приєднатись студенти не тільки нашого факультету, але й всього університету.

 

     Протягом півтори години студенти та викладачі з’ясували, що таке «стрес» та «дистрес», чи треба боротись зі стресом. Ця тема є зараз дуже важливою, адже під час карантину багато з нас знаходяться в тривожному стані через постійний потік негативної інформації.

     «А ви знали, що щастя – це винагорода за проживання стресу?» Важливо прожити стрес, відреагувати на нього, зробити з цього висновки й ось вони – гормони щастя!

     Учасники майстер-класу отримали практичні вправи щодо стресу та тривожного стану, такі як «техніка дихання за квадратом», «Техніка Я-повідомлення», «Техніка лінзи».

    Наприкінці зустрічі присутні були вдячні Олександрі за отримані навички та знання.

Студенти щиро вдячні викладачам кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту за організацію актуального та важливого майстер-класу, ми      завжди відчуваємо Вашу допомогу і чекаємо на нові зустрічі і цікаві пари!

     У відповідь, викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту сміливо стверджують, що ми на цьому не зупиняємось! У нас багато планів і задумів. Так, з нового навчального року ми вводимо нову дисципліну «Управління емоціями» для магістрів спеціальності «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проєктами», яка є актуальною при формуванні висококваліфікованого спеціаліста в проєкт-менеджменті!

Запрошуємо всіх на навчання у магістратуру на найуспішнішу і сучасну спеціальність за освітньо-професійною програмою "Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами"!

 

     Відео з майстер-класу:

     Рекомендована Олександрою Кривонос книга про стрес – Иван Кириллов «Стресс-серфинг. Как перестать бояться стресса и обратить его себе на пользу».


Марина Дєліні,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

Мар’яна Позняк,
магістр 1 року навчання
спеціальності УІД та МП

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook