Особливості застосування у навчальному процесі сучасного програмного забезпечення

19 лютого 2020 року

На економічному факультеті відбувся семінар на тему «Автоматизація управління підприємством у прикладному програмному рішенні BAS ERP». Захід був організований спільно кафедрою обліку та оподаткування та компанією «Проком», яка займається впровадженням сучасного програмного забезпечення для автоматизації управління підприємством та навчанням користувачів і програмістів. У заході взяли участь викладачі економічного факультету та факультету аграрного менеджменту.

Відкрив семінар декан економічного факультету Діброва Анатолій Дмитрович, який акцентував увагу учасників наради на необхідності широкого використання програмного забезпечення у навчальному процесі, необхідності ще більшого наближення викладання дисциплін до реальної практичної діяльності. Відповідно,це зробить випускника конкурентним на ринку праці, готовим до виконання посадових обов’язків, що у свою чергу сприятиме і успіху в проведенні профорієнтаційній роботі.

Модератором заходу виступив доцент кафедри обліку та оподаткування Володимир Литвиненко, який продемонстрував особливості, інтерфейс та принципи роботи прикладного рішення BAS ERP. Дане програмне забезпечення призначене для управління великим підприємством, дозволяє на високому рівні автоматизувати процеси ведення бухгалтерського обліку, казначейства, планування та бюджетування, управління виробничою та збутовою діяльністю, забезпечує ґрунтовний аналіз доходів, витрат і фінансових результатів.

Окремо учасники наради проаналізували можливості використання інструментів та механізмів прикладного рішення BAS ERP у навчальному процесі. Дана програма може бути корисною для підготовки студентів спеціальностей «Облік і оподаткування», «Економіка», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Менеджмент» та «Маркетинг».

Дякуємо колегам за активну участь, запитання та пропозиції щодо можливостей впровадження програмного рішення BAS ERP у навчальний процес.

Людмила Мельянкова,
доцент кафедри обліку та оподаткування 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook