Нарада з заступниками деканів та директорами ННІ з виховної роботи

14 лютого 2020 року
     12 лютого 2020 року відбулось перше засідання ради з виховної діяльності НУБіП України, яке відкрив проректор з навчальної і виховної роботи, академік Сергій Кваша. Він звернув увагу на актуальність організації і проведення виховної роботи в університеті, поєднання зусиль всіх структурних підрозділів з виховної роботи на формування всебічно розвиненої сучасної студентської молоді, проведення превентивної роботи щодо попередження негативних явищ в містах компактного проживання студентів в гуртожитках студентського містечка університету. Особливу увагу звернув на попередження захворювання всіх студентів у зв’язку з непростою санітарно-епідеміологічною ситуацією в світі та розповсюдженням короновірусу – 2019-nCoV.

 

     Директор Навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський презентував оновлену програму виховної роботи НУБіП України на 2020-2025 н.р., де головною метою виховної роботи є набуття студентами соціального досвіду, успадкування духовних надбань світової цивілізації українського народу, досягнення високої культури взаємин, формування у них особистісних рис громадянина української держави, розвиненої духовності, фізичної досконалості, моральної, художньо-естетичної, політичної, правової, трудової, екологічної культури і військово-патріотичної підготовки.

     Свою доповідь Геннадій Ржевський продовжив докладом щодо аналізу результатів соціологічних досліджень ефективності адаптаційного входження першого курсу, набору 2019 року. Зазначив, що особлива роль у відвідуванні музеїв та культурних спадщин НУБіП України та міста Києва належить наставникам академічних груп. С.М. Кваша підкреслив, що у таких акціях мають бути задіяні якомога більше студентів і викладачів.

     Питання аналізу нарахування додаткових балів до стипендіального рейтингу за перший семестр 2019-2020 навчального року висвітлювала провідний фахівець відділу виховної роботи та студентських справ ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Каріна Арзуманян. Таким чином, фахівець ознайомила присутніх з загальною участю студентів в громадському та суспільному житті університету, що також виступають одним із критеріїв оцінки ефективності проведеної виховної роботи за даний період.

  

     Проєкт наказу щодо особливості організації та проведення Дня відкритих дверей в НУБіП України представив Дмитро Мотринчук, начальник відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи ННЦ виховної роботи і соціального розвитку, запропонувавши проведення заходу 26-27 березня 2020 року.

     Про особливості організації і проведення виховної і спортивно-масової роботи в гуртожитках університету доповідала начальник відділу виховної роботи та студентських справ Хижняк Анна. Цикл лекцій для студентів з пропагування здорового способу життя без куріння, без вживання наркотичних засобів та зловживання алкоголю пропонується проводити з 12 лютого 2020 року.

     Завідувачка кафедри культурології Майданюк Ірина висвітлила питання особливості проведення конкурсу «Краса НУБіП України 2020».

     В заключному слові даного засідання Сергій Кваша звернув особливу увагу керівників виховного процесу на організацію активної діяльності студентів у спортивному житті університету, прийняття участі у різноманітних культурно-масових заходах закладу, плануванні дозвілля молоді з метою розвитку, удосконалення внутрішньої складової особистості.

Каріна Арзуманян,
провідний фахівець відділу виховної роботи та студентських справ
ННЦ виховної роботи і соціального розвитку

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook