Випускниця Зноб-Новгородської школи Наталія Лиско обирає факультет ветеринарної медицини НУБіП України

5 лютого 2020 року
     Випускниця Зноб-Новгородської школи Наталія Лиско впевнена, якщо обираєш професію, яка пов’язана з медициною, то ти береш на себе велику відповідальність, адже від твоїх знань та вмінь буде залежати чиєсь життя, тому вона обирає найкращий факультет серед ветеринарних факультетів України.
  • Представтесь та розкажіть про себе.

     – Мене звати Лиско Наталія. Я навчаюся у 11 класі Зноб-Новгородського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Середино-Будського району Сумської області та цього року планую вступати до НУБіП України на факультет ветеринарної медицини.

  • Чому обрали саме цю спеціальність і саме НУБіП? Звідки дізналася про факультет ветеринарної медицини?

     – У мене не було проблем із вибором спеціальності, адже з дитинства я мріяла бути лікарем, основна задача якого – рятувати життя. Обрати університет було не так вже й важко, адже факультет ветеринарної медицини НУБіП є найкращим в Україні, сам ЗВО входить до топ-10 університетів країни. Також у мене є подруга, яка навчається на 2 курсі вашого факультету. Вона досить високо оцінює рівень підготовки викладачів та формат викладу навчального матеріалу.

  • Чого очікуєш від навчання в університеті?

     – Насправді, все, чого я хочу – це отримати якісні знання, якими я зможу користуватися у своїй майбутній професії. Якщо обираєш професію, яка пов’язана з медицино, то ти береш на себе велику відповідальність, адже від твоїх знань та вмінь буде залежати чиєсь життя.

  • Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?

     – Можливо ви думаєте, що я скажу про те, як мрію працювати закордоном та залишитися жити за межами України. Зовсім ні! Звичайно, я не відмовлюся від практики в провідних країнах Європи, але хочу влаштувати своє життя та працювати на Батьківщині, тим паче у нас є всі умови для цього.

  • Які маєш уподобання, окрім навчання? Можливо досягнення в спорті, мистецтві?

     – Чесно кажучи, зараз на щось, окрім навчання, дуже обмаль часу. Але, незважаючи на це, я є капітаном шкільної команди з волейболу серед дівчат, сподіваюсь, що через декілька місяців я зможу бути учасником команди вже НУБіП України!

Розмову вела старший викладач кафедри анатомії,
гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка
Наталія Друзь

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook