Підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування з Тернопільщини

3 грудня 2019 року

 

 

     2 грудня 2019 року 35 державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування з Тернопільщини розпочали курс за програмою підвищення кваліфікації для державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, посади яких віднесено до першої-четвертої категорії посад в органах місцевого самоврядування з питань управління фінансами: «Стратегія реформування системи управління державними фінансами: стратегічне державне планування та планування видатків державних установ».

     Голова Бережанської районної ради В. Білик разом із своїм заступником Р. Висоцьким виступили ініціаторами та організаторами підвищення кваліфікації для службовців Бережанського району.

     Слухачі програми – керівники структурних підрозділів Бережанської районної державної адміністрації з цікавістю слухали вступне слово директора Навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму М. Кулаєць щодо потужної науково-матеріальної бази Національного університету біоресурсів і природокористування України, науково-педагогічні працівники якого забезпечуватимуть висвітлення тем програми підвищення кваліфікації з питань управління фінансами. Вона наголосила на місії університету створювати, систематизувати, зберігати і поширювати сучасні наукові знання для покращення якості життя людей; готувати фахівців європейського і світового рівня інтелектуального та особистого розвитку.

     Звернувшись до державних службовців і посадових осіб, вона не лише привітала їх з початком курсів підвищення кваліфікації, але й запросила йти навчатися на освітні програми бакалаврського і магістерського рівня, на другу вищу освіту.

     Ірина Грищенко, доктор наук з державного управління ознайомила слухачів зі змістом програми та законодавчими новаціями в діяльності державних службовців.

Ірина Грищенко,
доцент кафедри публічного управління та 
менеджменту інноваційної діяльності

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook