Міжнародна виставка технологій для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості LISDEREVMASH '2019 як майданчик для профорієнтації

26 вересня 2019 року
Міжнародний виставковий центр

   
   24 вересня на території МВЦ розпачала свою роботу 18-та Міжнародна виставка технологій для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості LISDEREVMASH '2019.
    Станіслав Ніколаєнко прийняв участь у офіціному відкритті виставки, адже саме наш університет є провідним вузом з підготовки кадрів для деревообрбної та меблевої промисловості. Разом з організатором виставки Ігорем Мельником була перерізана червона стрічка і виставка розпачала свою роботу.
   Дотримуючись старим традиціям співпраці виставки та НУБіП в напрямку дуальної освіти цього року програма заходу була розширена профорієнтаційними напрямком «Кадри вирішують все: перспективи, реалії».
  Учні шкільних лісівництв Київщини, студенти Лубенського та Малинського лісотехнічних коледжів, а також Київського вищого професійного училища деревообробки завітали на виставку, щоб послухати ректора Станіслава Ніколаєнка, директора інституту лісового і садово-паркового господарства Петра Лакиду, завідувача кафедри технологій та дизайну виробів з деревини Олену Пінчевську.
   Ректор привітав молодь та наголосив на унікальні можливості ознайомитися з останніми новинками деревообробної галузі та перспективи подальшого професійного розвитку в її царині, розповів про історію становлення лісової та деревообробної освіти у НУБіП. Ректор детально розклав по полицям інформацію про навчання на підготовчому відділенні, олімпіаду для вступників, кадровий потенціал викладачів, перспективи подвійних дипломів. Окремо очільник університету звернув увагу на активне спортивне життя, яке панує у університеті та запросив на день відкритих дверей, а в нашому університеті він кожної суботи!

youtu.be/JBgFY50c7bI

   Директор інституту лісового і садово-паркового господарства Петро Лакида звернув увагу майбутніх абітурієнтів, що для здобуття якісної освіти потрібно обирати заклад, який спроможний надати її. Кадровий потенціал інституту, де працюють тільки викладачі з науковим ступенями, надає знання котрі в подальшому дозволяють нашим випускникам успішно «продати» себе на ринку праці.

youtu.be/2IEuKehrMf0

   Завідувач кафедри технологій та дизайну виробів з деревини Олена Пінчевська розповіла про умови та перспективи навчання за спеціальністю 187 –Деревообробні та меблеві технології. Навчальна, практична та наукова складові освітнього процесу надають можливість вже на старших курсах отримати першу роботу по спеціальності. Співпраця кафедри с з галузевими асоціаціями допомагає нашим випускникам зорієнтуватися і обрати напрямок: меблевий, деревообробного обладнання чи первинної обробки.

youtu.be/MWY8IHOaW4M

   Наостанок організатор виставки LISDEREVMASH '2019, член правління Української асоціації деревообробного обладнання Ігорь Мельник запевнив, що українські галузеві компанії гарантують працевлаштування та гідну заробітню плату, але голована умова – кваліфікована вища освіта!

youtu.be/6yd_w67oj-E

 

Щиро дякуємо за фінансову та організаційну підтримку заходу організаторам виставки Ігорю Мельнику, Інні Лозовій та Ользі Кулініч!
А виставка продовжує свою роботу і кафедра технологій та дизайну виробів з деревини запрошує на свій стенд B1.23!

Колектив
кафедри технологій та дизайну виробів з деревини

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook