Першокурсники відвідали музе історії НУБіП України

18 жовтня 2019 року

9 жовтня 2019 року студенти першого курсу першої групи факультету землевпорядкування, відвідали музей історії Національного університету біоресурсів і природокористування України.


Вчений секретар музею Тетяна Миколаївна Чумак провела нам детальну екскурсію по експозиціям музею. Спочатку нам розповіли про виникнення сільського господарства на території України, адже це історія наших предків, яка стала початком аграрної культури. Потім ми перейшли до відділу, присвяченого Другій світовій війні та АТО. На превеликий жаль, ці події також не минули НУБіП. Останній відділ описує період відновлення Голосіївських інститутів і плавно переходить до сучасної діяльності факультетів. Було дуже цікаво дізнатися про історію корпусу №6 в якому знаходиться факультет землевпорядкування.


Також дуже вразило те, що після пожежі у 3 корпусі, коли музей був знищений, на даний час зберіглось достатньо різної інформації та експонатів. За це хочеться подякувати працівникам, які оберігають історію НУБіП України для нас та майбутнього покоління!


 
Стамбуляк Олександр,

студент 1 групи 1 курсу факультету землевпорядкування
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook