Напрацювання навчально-наукової лабораторії інвестиційного проектування постійно використовуються у навчальному процесі

4 жовтня 2019, 11:30

Написання бізнес-плану – справа не проста, плюси від його наявності з лишком окуплять час і сили, витрачені на його створення. Він дозволяє заздалегідь продумати майбутні дії по реалізації Вашого проекту чи бізнес-ідеї.

4 жовтня 2019 року на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту відбулась лекція доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Гаврилюка Віталія Петровича з дисципліни «Основи бізнес-проектування» на тему «Бізнес-план проекту» для студентів третього року навчання спеціальності «Право».

  

Викладачі кафедри завжди використовують у роботі сучасний навчальний матеріал, підбирають необхідні завдання для самостійної роботи та вивчення поданого у курсі як теоретичного, так і практичного матеріалу. Демонстрація інтерактивних інструментів для студентів відбувається з використанням електронних навчальних курсів, що призначені для дистанційної роботи з ресурсами, завданнями, проектними роботами. На думку викладачів кафедри, лекції, прочитані за такого підходу, допомагають студентам отримати повний доступ до розуміння навчального матеріалу.

  

Під час лекції Віталій Гаврилюк продемонстрував, як за допомогою інтерактивного контенту, що розміщений на ресурсі elearn.nubip.edu.ua, можна впоратися із розробкою власного бізнес-плану. Протягом всієї лекції присутні дискутували, висловлювали свої думки стосовно розглянутих питань. Студенти оцінили доступність представленого матеріалу та відзначили актуальність змісту лекції.

Бажаємо всім гарного настрою та ефективної роботи зі студентами!

 

Віталій Гаврилюк,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook