Команда агробіологічного факультету – переможець військово-патріотичних змагань «Патріот НУБіП України»

11 жовтня 2019 року
     Традиційно напередодні Дня захисника України кафедри військової підготовки та фізичного виховання проводять військово-спортивні змагання «Патріот НУБіП України».

 

     Більше півтисячі учасників змагалися у 12 видах змагань. Перемогу другий рік поспіль здобула команда агробіологів. Призери теж лишилися незмінними: другими стали представники механіко-технологічного факультету, а третіми конструювання та дизайну.

     У неповному розбиранні/збиранні автомата Калашнікова 1-ше місце виборов ННІ лісового і садово-паркового господарства, 2-ге – економічний факультет, 3-тє – агробіологічний. У індивідуальному змаганні серед хлопців переміг студент агробіологічного факультету Богдан Івашин, а серед дівчат – представниця факультету землевпорядкування Надія Іщенко.

     У спорядженні магазина АК набоями найвправнішими виявилися студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів, 2-ге і 3-тє місця посіли відповідно команди агробіологічного факультету і ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. В індивідуальному заліку перемогу святкували студент механіко-технологічного факультету Павло Цунков і студентка факультету тваринництва та водних біоресурсів Вікторія Якобчук.
     Найвлучнішими у стрільбі з малокаліберної гвинтівки виявилися представники факультетів харчових технологій та управління якістю продукції АПК (1-ше місце), конструювання та дизайну (2-ге) і захисту рослин, біотехнологій та екології (3-тє). У індивідуальному заліку найкращі результати показали студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства Володимир Макаревич і факультету харчових технологій та управління якістю АПК Вероніка Панченко.

  

     У змаганнях з одягання загальновійськового захисного комплекту трійку лідерів склали команди факультетів інформаційних технологій (1-ше місце), захисту рослин, біотехнологій та екології (2-ге) і агробіологічного (3-тє). Переможцем в особистому змаганні серед хлопців став студент механіко-технологічного факультету Бондар Данило, а серед дівчат – студентка агробіологічного факультету Надія Бричка.
     Надання першої медичної допомоги: 1-ше місце зайняла команда агробіологічного факультету, 2-ге – факультету аграрного менеджменту і 3-тє – ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Кращими в індивідуальному заліку стали студент факультету конструювання та дизайну Максим Антал і студентка факультету аграрного менеджменту Аліна Гончарук.

     У підтягуванні на перекладині (віджимання від підлоги) перемогу святкувала команда факультету тваринництва та водних біоресурсів, 2-ге і 3-тє місця – відповідно у факультетів механіко-технологічного і агробіологічного. У особистому змаганні кращі – студенти механіко-технологічного факультету Олексій Кравченко і факультету тваринництва та водних біоресурсів Тетяна Мозгова.
     Штовхання гир 2х24 кг. Тут найсильнішими були спортсмени агробіологічного факультету, другими стали студенти механіко-технологічного факультету, третіми – факультету ветеринарної медицини. У змаганні серед хлопців кращим став агробіолог Артем Дерев’янник.

     У армрестлінгу найкраще себе показали представники агробіологічного факультету (1-ше місце), факультету захисту рослин, біотехнологій та екології (2-ге), гуманітарно-педагогічного та факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, які поділили 3-тє місце. Абсолютним чемпіоном став студент агробіологічного факультету Олександр Олефіренко.
     У змаганнях з кидання гранати на влучність трійку лідерів склали команди ННІ лісового і садово-паркового господарства, факультетів аграрного менеджменту і механіко-технологічного. Серед хлопів найвлучнішим був студент гуманітарно-педагогічного факультету Іван Мокан, а серед дівчат – Тетяна Притика з ННІ лісового і садово-паркового господарства.
    А от у киданні гранат на дальність призери вже інші: агробіологічний факультет (1-ша сходинка), механіко-технологічний факультет (2-га) і факультет конструювання та дизайну (3-тя). Серед хлопців переможцем став Сергій Серебряков з агробіологічного факультету, серед дівчат – студентка факультету аграрного менеджменту Наталія Данілочкіна.

     У перетягуванні канату 1-ше місце зайняла команда агробіологічного факультету, 2-ге – факультету конструювання та дизайну, 3-тє місце розділили спортсмени факультетів інформаційних технологій і захисту рослин, біотехнологій та екології.

     Перемогу у комбінованій естафеті святкували представники агробіологічного факультету, другими стали студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів, третіми – факультету ветеринарної медицини.

Ірина Білоус
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook