Студенти факультету аграрного менеджменту не тільки навчаються обраній професії, а й цікавляться військовою підготовкою

8 жовтня 2019 року

8 жовтня 2019 року студенти 3 групи 2 курсу факультету аграрного менеджменту на чолі з наставником, к.е.н., доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Сухановою А.В. в День відкритих дверей відвідали кафедру військової підготовки НУБіП України.

Представник кафедри військової підготовки ознайомив нас з історією створення кафедри її філіями, військово-обліковими спеціальностями та структурою. Розповів, як проходять заняття на кафедрі, а саме виділяється день зі звільненням студентів від занять за основним місцем навчання, що робить процес підготовки студентів більш цікавим, різноманітним та корисним. Під час навчання на кафедрі студенти виконують обов’язки командирів взводів та відділень, вчаться керувати та вимагати від інших виконання навчально-бойових завдань, опановують психологію людини в погонах.

В ході занять студенти поглиблено вивчають будову, бойові властивості, особливості застосування основних зразків озброєння та виконують бойові стрільби з автоматів, пістолетів, кулеметів, реактивних протитанкових гранатометів, та здійснюють метання імітаційних і бойових гранат, виконують вправи стрільб з танку, БМП (БТР).

На практичних заняттях використовується вміння швидко приймати рішення, діяти у складних ситуаціях, формується віра у власні сили та здатності, гартується бойовий дух та витривалість.

Ця екскурсія дала можливість нам краще зрозуміти військову справу і розширити можливості молодих спеціалістів щодо вибору професії. Досить важливо для  студентів, які дійсно бажають разом з дипломом про вищу освіту отримати звання офіцерів запасу гартувувати себе як фізично так і морально.

Висловлюємо подяку організаторам Дня відкритих дверей на кафедрі військової підготовки НУБіП України за гостинний прийом та у відповідь запрошуємо до нас на факультет аграрного менеджменту. Нам теж є чим вас здивувати!

 

Анастасія Шпирко
студентка 2 курсу ФАМ

Алла Суханова
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook