Будьте ЕКО та знаходьтеся в гармонії з природою

10 жовтня 2019 року
    7 жовтня на агробіологічному факультеті пройшов ЕКО день: студенти збирали сміття у Голосіївському лісі.

     У цьому заході по збереженню чистоти планети взяли участь всі небайдужі. ЕКО-день – день, коли наша совість повинна бути чиста щодо відношення до нашого єдиного дому і ми маємо щось зробити для довкілля.

     Усі знають, яка ситуація склалася на нашій планеті, тому ми не могли стояти осторонь. Кожного дня тисячі тон пластику потрапляють у навколишнє середовище та океан. Це призводить до того, що пластик, розкладений до мікропластику, отруює воду, яку ми п'ємо, їжу, яку ми їмо.
     В останньому звіті ООН була викладена інформація про екологічну ситуацію на планеті, з якої видно: клімат змінюється значно швидше, ніж нам здається. Забруднення грунтів, води, пожежі в тропічних лісах та зникнення біорізноманіття призводить до того, що ми поступово втрачаємо наш дім – нашу планету.

     ЕКО-день – як заклик змінити наше ставлення до екології, бути більш відповідальними до використання пластику, словом бути ЕКО!

     Агробіологічний факультет запускає ЕКО-челендж та передав естафету факультетам харчових технологій і управління якістю продукції АПК, економічному та інформаційних технологій. Приєднуйтесь!

Катерина Чуковенко,
студентка 4-го курсу агробіологічного факультету

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook