Бережанський агротехнічний коледж відзначив День знань і розпочав навчальний рік

2 вересня 2019 року
     В Україні день 1 вересня з давніх-давен – не просто початок осені. Для мільйонів школярів, студентів, їхніх батьків, а також для вчителів і викладачів це справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.

     Святкує сьогодні і Бережанщина. Ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міста розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Звичайно, головними винуватцями торжества є школярі – від першокласників з величезними бантами і оберемками квітів мало не вдвічі більшими себе, до вже зовсім дорослих студентів ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж». Гучно лунає музика, ностальгічні погляди батьків, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наш коледж зустрічає День знань. На майданчику біля головного корпусу Світлана Пилипишин радо зустрічає гостей, які завітали на свято. Це і голова ради роботодавців коледжу, начальник Бережанського РЕМу Мирослав Лехіцький, міський голова міста Бережани Володимир Музичка, начальник відділу освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради Галина Михальчук та ін.

     Директор коледжу С.І.Пилипишин привітала усіх першокурсників з початком нового навчального року та побажала усім, хто в цей День прийшов до навчальних закладів здобувати знання, досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, «нашим дорогим першокурсникам – ніколи не зупинятися на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!» Привітали нову студентську молодь і Мирослав Лехіцький та Галина Михальчук, побажавши бути гідними громадянами та патріотами рідної України, опанувати нові знання та стати висококваліфікованими фахівцями у своїй професії. За традицією студентам-першокурсникам директор коледжу С.Пилипишин вручила символічний КЛЮЧ ЗНАНЬ, заступник директора з навчальної роботи О.Калатало ЗАЛІКОВУ КНИЖКУ, а виконувач обов’язків голови студентської організації О.ПилипишинСТУДЕНТСЬКИЙ КВИТОК. Усвідомлюючи важливість покладених на них завдань, студенти дали урочисту обіцянку стати хорошими спеціалістами та гідними громадянами своєї держави. Свято продовжилось молитвою на благословення й добру справу та початок нового навчального року. Вже завтра для нової генерації студентів перегорнеться ще одна сторінка книги життя. В добру путь та хай вам щастить, дорогі першокурсники!

  

 

Галина Процик,
заступник директора з виховної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook