Від випускниці факультету захисту рослин до декана сільськогосподарського університету Таміл Наду (Індія): до alma mater завітала Вілліам Бебірані

3 серпня 2019 року

    На факультет захисту рослин, біотехнологій та екології завітала наша випускниця - професор сільськогосподарської ентомології, декан факультету захисту рослин сільськогосподарського університету Таміл Наду (Індія) доктор Вілліам Бебірані.

    Вона закінчила факультет захисту рослин Української сільськогосподарської академії у 1989 році і приїхала на 30-річчя зустрічі випускників. У теплій дружній атмосфері пані Вілліам спілкувалася з колегами - викладачами факультету Оленою Баштою, Володимиром Глим'язним, деканом Миколою Долею. Приємним сюрпризом стала зустріч зі своїм викладачем ентомології - доцентом Валентиною Менжул.

    Гостя відмітила величезні зміни у alma mater, яка стала ще гарнішою: доглянута територія, ошатні корпуси, нові оснащені лабораторії, звернулася з вітальним словом до вчорашніх абітурієнтів, а сьогодні - щойно зарахованих першокурсників факультету та їхніх батьків. Вона розповіла також про своє становлення як фахівця на батьківщині, в Індії, після отримання диплому нашого університету та зробила фото на згадку.

Оксана Сикало,
заступник декана факультету захисту рослин,
біотехнологій та екології

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook