ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» обрав виборних представників, які братимуть участь у виборах ректора НУБіП України

11 квітня 2019 року
     10 квітня 2019 року у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» відбулися збори студентського колективу та збори трудового колективу штатних працівників коледжу, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними працівниками щодо обрання виборних представників, які братимуть участь у виборах ректора НУБіП України.

 

     Представник організаційного комітету Єресько Олег Вікторович (начальник відділу регіонального розвитку, заочного навчання і дистанційної освіти НУБіП України) зазначив, що наказом від 14.03.2019 № 109-К та відповідною публікацією у газеті «Сучасна освіта України» Міністерством освіти і науки України оголошено конкурс на заміщення вакантної посади ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України. Відповідно до вимог Закону України «Про вищу освіту» від 01.07.2014 № 1556, Методичних рекомендацій щодо особливостей виборчої системи та порядку обрання керівника закладу вищої освіти, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 05.12.2014 № 726, Статуту НУБіП України, ректор університету обирається шляхом таємного голосування штатних наукових, науково-педагогічних, педагогічних працівників та виборних представників Університету та відокремлених підрозділів. Саме тому у нашому коледжі було проведено збори обрання виборних представників.

 

     На засіданні загальних зборів студентства нашого коледжу головою зборів було обрано Дубляницю Катерину, секретарем – Шведу Василя, а на засіданні зборів трудового колективу штатних працівників коледжу, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними працівниками головою – Крамар Наталію Павлівну, секретарем – Соловей Ірину Степанівну. Вибори представників з числа студентів для участі у виборах ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України у кількості 22 особи відбулися шляхом таємного голосування. Кількість голосів, відданих за список кандидатів, становила 70%. Схожа процедура обрання представників з числа колективу штатних працівників коледжу, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними працівниками. Кількість представників – 3 особи, Кількість голосів, відданих за список кандидатів – 90%.

 


Галина Процик,
заступник голови дільничної виборчої комісії 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook