Університетський кампус – комфортне місце для проживання і навчання

15 березня 2019 року
     Третій і вже підсумковий день огляду гуртожитків та прилеглої території студентського містечка за розпорядженням ректора завершили в гуртожитках № 5, 6, 7.

     Директор студентського містечка провів інформаційний інструктаж та розподілив присутніх в три гуртожитки. Як зазвичай в гуртожитках було проведено огляд студентських кімнат, місць загального користування та прилеглої території студентського містечка.

     По закінченню огляду за участі декана гуманітарно-педагогічного факультету Василя Шинкарука, декана факультету інформаційних технологій Олени Глазунової, декана механіко-технологічного факультету Ярослава Михайловича, декана факультету конструювання та дизайну Зиновія Ружило, заступника декана ветеринарного факультету Сергія Деркача, заступника директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Ігоря Болбота, лікаря оздоровчого центру В'ячеслава Крупки та традиційно головного енергетика, головного інженера, головного механіка, представників відділу виховної роботи та студентських справ, представників студентського самоврядування провели підсумкову семінар-нараду в гуртожитку 7 та окреслили всі нагальні проблеми по гуртожитках, які необхідно вирішити.

     Також гуртожитки відвідав ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Він оглянув кухні та місця загального користування в гуртожитках, обійшов прилеглу територію, поспілкувався із завідувачами гуртожитків, мешканцями гуртожитків та представниками студентського самоврядування і відповів на всі задані запитання. Станіслав Миколайович зазначив, що ректорат університету постійно дбає про поліпшення умов проживання студентів-мешканців кампусу. А щоб все це було реальністю, потрібно регулярно проводити такого роду комплексні огляди гуртожитків.

     Традиційно всі завідувачі гуртожитків доповіли щодо матеріально-технічного, побутового стану гуртожитку, про стан ремонту та заміни меблів, санітарно-технічного обладнання, МЗК та проживання студентів в цілому. Декани та їх заступники розповіли як вони проводять виховну роботу в гуртожитках, як контролюють дотримання студентами Правил внутрішнього розпорядку та як часто перевіряють санітарний стан кімнат.

     Сергій Стецюк розповів про план ремонтних робіт в гуртожитках, підготовку кімнат для поселення студентів 1 курсу, закупівлю меблів та зазначив, що найближчим часом в гуртожитку № 6 буде замінено всі старі дерев’яні вікна на нові склопакети.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша наголосив, що студенти повинні організувати та раціонально використовувати свій час. Запропонував студентській організації та студентським радам проводити більше заходів для студентів та їх розвитку.

     Закликаємо студентів берегти майно гуртожитку, дотримуватись чистоти та порядку в кімнатах - бо гуртожиток це наш другий дім!

Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка
Анна Бованенко,
співробітник студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook