Науково-практичний семінар на тему: «Про вклад в українську лісівничу науку професорів О.О. Салганського та В.Є. Свириденка»

22 лютого 2019 року
Кафедра лісівництва, ННІ лісового і садово-паркового господарства

     22 лютого на кафедрі лісівництва було проведено науково-практичний семінар на тему: «Про вклад в українську лісівничу науку професорів О.О. Салганського та В.Є. Свириденка», який присвячений 100-річчю від дня народження проф. О.О. Салганського та 90-річчю від дня народження проф. В.Є. Свириденка.
    Серед учасників семінару присутніми були члени кафедри лісівництва та суміжних кафедр, родичі – дружина О.О. Салганського – Віра Олександрівна з сином Олександром та сім’єю; донька Володимира Єфремовича – Наталя Володимирівна з онучками: Анною Григорівною та Наталією В’ячеславівною.
      У теплому, дружньому колі родичів, друзів, колег та учнів О.О. Салганського та В.Є. Свириденка згадали про їхній життєвий шлях, наукові здобутки та цікаві факти з життя.
    Під час проведення семінару світлими спогадами поділилися друзі та учні-випускники різних років шановних професорів: Л.В. Тімощенко, Л.П. Яременко, О.А. Лободзінський, М.В. Шадура, О.В. Коренєв, В.М. Смаголь, І.М. Шеремет, М.Г. Самчук, О.І. Рубан, В.М. Тищенко, В.Т. Шигильський, В.М. Маурер, П.П. Яворовський, Л.С. Киричок, О.Г. Бабіч, В.М. Малюга, М.П. Крикун.
    Світла пам'ять про Олексія Олександровича та Володимира Єфремовича назавжди збережеться в серцях його учнів, колег, послідовників та усіх фахівців лісової галузі України, яких вони навчали.

В.о. зав. каф. лісівництва, доц. Пузріна Н.В.,

доц. Токарева О.В.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook