Проміжну атестацію на юридичному факультеті успішно завершено!

20 квітня 2020 року
     Традиційно всередині кожного семестру деканат проводить рубіжний контроль засвоєння студентами навчального матеріалу. Викладачі заповнюють проміжні відомості, в яких відображають відвідуваність студентів, кількість набраних балів за звітний період та виставляють «Атестовано/Неастестовано».

     Оскільки карантин вніс свої корективи у навчальний процес, замінивши зустрічі “Face to Face” (F2F) на “on-line”, тому таку проміжну атестацію у весняному семестрі провели на Навчальному порталі НУБіП України на платформі Elearn.

     На сторінці юридичного факультету була створена рубрика «Проміжна атестація», де були розміщені тести для проходження атестації з усіх навчальних дисциплін, які забезпечують кафедри для студентів факультету денної форми навчання.

     На сторінці юридичного факультету на сайті Університету був розміщений графік проходження тестів, в якому було визначено дату, час і навіть подано url-посилання на сам тест. Атестація проводилася протягом пари. Зазначимо, що графік було складено так, щоб проходження тестів не накладалося на основні пари згідно розкладу.

     Протягом двох тижнів з 08 квітня до 17 квітня 2020 р. студенти 1-3 курсів та магістри 1 року навчання (близько 90%) успішно пройшли тестування. Такий формат проходження проміжної атестації засвідчив прозорий підхід до оцінювання знань студентів за результатами пройденого матеріалу, а лекторам дав матеріал для роздумів.

Вітаємо учасників тестування з успішним проходженням атестації і будьмо здорові!

Віра Качур,
відповідальна за ІКТ юридичного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook