Перемога жіночої збірної НУБіП України з баскетболу у черговому етапі Чемпіонату України серед команд вищої ліги

20 лютого 2019 року
     16 та 17 лютого 2019 року в рамках XVIII Чемпіонату України з баскетболу серед жіночих команд вищої ліги збірна НУБіП України приймала команду ЖДУ ім. І. Франка-КАЛІПСО з міста Житомир.

     Після нещодавньої поразки від київської КСЛІ-Динамо-НПУ нашим дівчатам потрібна була лише перемога в обох зустрічах. Тому головний тренер збірної з баскетболу, Ірина Євтушенко, розробила ретельний план тренувань, що містив загальнофізичну підготовку і награвання стандартних комбінацій. Дівчата зі всією відповідальністю підійшли до виконання поставлених завдань. Вже повністю відновилася після травмування головна центрова Анна Мартиненко – гуманітарно-педагогічний ф-т, набрала форму розігруюча Марина Петержик – майбутня студентка НУБіП України, вилікувала коліно Яна Митник – ф-т хархових технологій і управління якістю АПК. Тож наші студентки в бойовій готовності підійшли до цих ігор, що дало позитивний результат. Обидві зустрічі завершилися майже з однаковим рахунком на користь збірної НУБіП України. Перший матч з рахунком 91:66, а другий – 90:67. Треба відмітити гру дівчат другої п`ятірки: Яни Митник (ф-т хархових технологій і управління якістю АПК), Поліни Хорошилової (гуманітарно-педагогічний ф-т), Марини Постолюк (студентки ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж»), Катерини Костенко (абітурієнтки підготовчих курсів) та Ольги Дибкалюк, які у першій та другій грі відповідно забили 40 і 38 очок.

Вітаємо жіночу збірну НУБіП України з баскетболу з перемогою і бажаємо не збавляти оберти і впевнено рухатись до майбутніх перемог!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook