Третьокурсниця Олена Ковальчук: НУБІП є освітньою платформою професійно-особистісного розвитку перекладачів

11 лютого 2019 року

 Розкажіть коротко про себе

Мене звати Олена Ковальчук. Я – випускниця Романо-германської гімназії № 123, а нині – студентка 3 курсу гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Філологія» (переклад включно). Ще з дитинства мріяла стати перекладачем, оскільки часто бувала за кордоном. Робота перекладача – це нові знайомства, змога поспілкуватися з цікавими та відомими людьми. Бути перекладачем – цепостійноперебувати в епіцентріподій, ставати очевидцем важливихзаходів.

Чому ви обрали саме НУБіП України?

Свого часу чула багато гарних відгуків про НУБіП України, тому й вирішила до нього вступати. Ознайомившись з інформацією про Університет, я зрозуміла, що цей заклад вищої освіти відкриває шлях для здійснення мрії мого життя: стажування за кордоном, отримання диплома європейського зразка, вивчення декількох іноземних мов.

Чи виправдалися ваші очікування від навчання в університеті?

Тепер, навчаючись на 3 курсі, я ні на секунду не пошкодувала про свій вибір. Завдяки висококваліфікованим викладачам та сучасному обладнанню я маю можливість удосконалювати свої навички оволодіння іноземними мовами. На факультеті у рамках міжнародної співпраці регулярно проходять зустрічі з іноземцями. Велика кількість конференцій та семінарів дають студентам можливість дізнатися багато нового та корисного для свого особистісного розвитку. Наша Студентська організація виявляє відповідальне ставлення до проведення різноманітнихурочистих заходів та свят, які завжди проходять гучно та цікаво.

Чи мали можливість випробувати себе професійно?

Так, я маю досвід перекладацької діяльності. Улітку 2018 року мене запросилиздійснювати усні переклади під час супроводу делегації з Німеччини. Також працюю перекладачем-фрілансером (бо навчаюся на денній формі навчання): пишу контенти іноземними мовами для путівників по Україні.

Отже, обираючи Національний університет біоресурсів та природокористування України ви отримуєте стовідсоткову можливість не тільки на успішне майбутнє, а й на незабутнє студентське життя.

 Розмову записала Інна Грабовська,
в. о. завідувача кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook