У Новий рік з дипломом магістра!

26 грудня 2018 року

     Напередодні Різдвяних та Новорічних свят свої довгоочікувані дипломи магістра отримали випускники факультету аграрного менеджменту спеціальності «Маркетинг».


     До випускників з вітальним словом звернулися декан факультету Анатолій Остапчук. Анатолій Дмитрович побажав нашим випускникам успіху та натхнення в житті, вдалої роботи та лише позитивних результатів від отриманого диплома, а також оголосив традиційний позитивний наказ про відрахування з студентських лав нашої рідної Альма Матер.

       Завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Руслан Буряк в своєму виступі звернув увагу, що 95% наших маркетологів вже на момент захисту дипломних робіт мали робоче місце. Він закликав випускників сформувати сильну країну та кожному на своєму місці досягнути успіху. До вітань приєдналися також викладачі кафедри. 

     

 

 

      Креативні, творчі, розумні, наполегливі, завзяті наші маркетологи щиро вітаємо з черговою перемогою в Вашому житті!!! Бажаємо Вам успіху, натхнення, нових звершень, нехай диплом магістра принесе лише успіх та відкриття нових вершин!!!

 

 

Колектив кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook