«РОБОТА З ОБРАЗОМ «Я»: МОЯ РУШІЙНА СИЛА. МОЖЛИВОСТІ ТА ОБМЕЖЕННЯ»

22 листопада 2018 року

School of Practical Psychology

      

       В межах проекту «School of Practical Psychology» (керівник проекту – Шамне А.В.) студенти-психологи гуманітарно-педагогічного факультету НУБІП України 20.11.18 взяли участь  у майстер-класі «РОБОТА З ОБРАЗОМ «Я»: МОЯ РУШІЙНА СИЛА. МОЖЛИВОСТІ ТА ОБМЕЖЕННЯ».

      Незабутній і наповнений емоціями тренінг проводила досвічений тренер Альона Олійник, психолог, сертифікований арт-терапевт, сімейний коуч, керівник і експерт Майстерні Щасливої Родини, психолог та експерт Медичного центру педіатрії та розвитку "Особливі". Вона  презентувала майбутнім психологам базові методи арт-терапії та їх потенціал у консультативній роботі практикуючого психолога.

 

       Тривала справжня і захоплююча практична робота – метафоричні карти «Шляпи», проективний аналіз та алгоритми аналізу малюнків… Альона показала майбутнім психологам, що арт-терапія – глибокий метод особистісного зцілення, яки може бути «чарівною паличкою» в руках психолога. За допомогою малювання арт-терапія сприяє проникненню у світ підсвідомості і забезпечує усвідомлення власних ресурсів, можливостей і особистісне зростання.
     Учасники тренінгу познайомилися з техніками арт-терапії, опанували алгоритм аналізу малюнків, дізналися багато нового про самих себе, побачили, що аналіз малюнку може дати вихід внутрішнім конфліктам і сильним емоціям, усунути страх, зрозуміти власні почуття, сприяти зняттю напруги тощо.
 

 

Професор кафедри психології Шамне А.В.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook