Студенти агробіологічного факультету та факультету захисту рослин, біотехнологій та екології відвідали виставку «Інтер Агро»

7 листопада 2018 року

     З 30 жовтня по 1 листопада 2018 року в Києві пройшла міжнародна виставка сільськогосподарської техніки й обладнання «Інтер Агро 2018». Свою продукцію представили майже тисячу вітчизняних і закордонних виробників. У виставці приймали участь понад 300 компаній із 17 країн світу.

     На церемонії урочистого відкриття міжнародної виставки (30 жовтня 2018 рік) виступили заступник Міністра АПК України Віктор Шеремета, керівник агропромислового сектору агентства Бізнес Фред Україна Олександр Герелюк, надзвичайний та поважний посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні Ерест Архель, керівник відділу сільського господарства, захисту прав споживачів та охорони довкілля при Посольстві Федеративної Республіки Німеччина в Україні Германн Інтеманн, керівник Асоціації виробників сільськогосподарської техніки Німеччини (VDMA) Александер Хаус, народний депутат України, президент Української аграрної конфедерації Леонід Петрович Козаченко.

     Студенти 3-4 курсів агробіологічного факультету та студенти 3-го курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології під керівництвом доцентів Антал Т.В., Єрмакової Л.М., Дмитришака М.Я. та асистента кафедри рослинництва Шутого О.І. мали можливість прийняти участь у роботі «Першого міжнародного форуму біоенергетичних технологій та альтернативної енергетики в агробізнесі»; Міжнародної бізнес-конференції «Як підвищити ефективність агробізнесу? Французькі рішення: інноваційні технології, селекція, фінансування»; конференції «Комплексний аналіз грунту як основи ефективного управління ресурсами і практика впровадження та економічні результати».

     В перший день Німеччина прийняла участь в роботі конференції: «Сучасні та майбутні тренди у сільському господарстві Німеччини». Цікавою була конференція організована ТОВ «Євросем» «Вовчок соняшниковий- впевнені кроки до перемоги крізь міжнародний досвід та випробування!» Цікава дискусія, за активної участі студентів, відбулася під час круглого столу «Розвиток фермерства в Україні: проблеми та перспективи».

     В останній день роботи виставки ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок»; Портал «Агрокарєра»; ДП ННЦ «Агроосвіта», за підтримки Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» організували День молодого спеціаліста (Школа працевлаштування. Ярмарок вакансій).

     Як зазначив директор виставки Сергій Висоцький площа експозиції виставки понад 30 тис. кв. м. Виставку відвідали понад 20 тисяч виробників та майбутніх фахівців аграріїв.

   

     Саме на виставці відбувається тісний контакт між виробником і споживачем. Виставка дає можливість широкому колу виробників і споживачів вступати в безпосередні контакти. Студенти ознайомилися з новітніми розробками с.-г. техніки та тенденціями в розвитку сучасних агротехнологій.

Михайло Дмитрашак,
доцент кафедри рослинництва  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook