Навчальний процес: магістри спеціальності «Управління інноваційною діяльністю» ознайомилися з інноваційними технологіями в тваринництві

12 жовтня 2018 року

 

     9 жовтня 2018 року кафедра публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності провела виїзне заняття з магістрами першого року навчання на базі ПСП «Плешкані» Золотоніського району Черкаської області.
     Справжній урок щодо сьогоднішніх умов господарювання в агропромисловому секторі продемонстрували керівник Людмила Лисун та спеціалісти господарства, голова сільської ради с. Плешкані та випускники магістратури кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності.
     Студенти отримали вичерпні відповіді на питання з чого починати власний бізнес, з якими проблемами стикаються сьогодні керівники і спеціалісти сільськогосподарського підприємства та як їх долають, за якими принципами формується сучасна сільська громада і яка роль спеціалістів управління агропромислового розвитку в наданні дорадчих послуг.
     Магістри ознайомилися з прогресивними технологіями в галузі тваринництва, побачили, як працюють технічні засоби на збиранні цукрових буряків і кукурудзи, оранці тощо. 
      Окремо спеціалісти «Плешкані» звернули увагу на необхідність і важливості підготовки кваліфікованих кадрів для сільськогосподарського виробництва. А студенти зрозуміли: щоб досягти успіхів у житті потрібно добре навчатись та здобувати практичні навички ще в студентські роки.
      Кафедра публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності і студенти-магістри дякують Людмилі Лисун за гостинний прийом.
Марія Кулаєць,
директор ННІ післядипломної освіти

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook