ІІ Міжнародна конференція «Інноваційні технології в науці та освіті. Європейський досвід»

1 жовтня 2018 року
Університет Аалто, м. Хельсінки (Фінляндія)

 

Запрошуємо Вас прийняти участь (очну, заочну) у ІІ Міжнародній конференції «Інноваційні технології в науці та освіті. Європейський досвід», що відбудеться на базі Університету Аалто Хельсінки (Фінляндія) 12 - 15 листопада 2018 р. 

Досвід проведення конференції показав її актуальність та затребуваність серед широкого загалу освітян і науковців, яким конференція надає можливість ознайомитися з передовим європейським досвідом впровадження інноваційних технологій в науці та освіті, обмінятися думками та досвідом з колегами, а також скласти іспит з англійської мови для отримання сертифікату відповідно до Загальноєвропейської рекомендації з мовної освіти (рівень В2), що є достатньо важливим для подальшого кар’єрного зростання в умовах, що склалися.

Програмою заходів з організації та проведення конференції передбачаються переїзд (в прямому та зворотному напрямках) за маршрутом Київ – Рига (Латвія) автобусом або літаком з подальшою подорожжю Балтійським морем до порту Гельсінки (Фінляндія), із заходом в один з крупних портів на узбережжі Швеції. Загальна тривалість програми складає 7 днів (6 ночей), включаючи 5 днів на круїзному лайнері (4*-5*), де буде орендований комфортний конференц-зал для проведення окремих заходів конференції.

Повна інформація про конференцію і бланки заявок на участь - у файлах, що додаються (або на сайті НМетАУ - www.nmetau.edu.ua).

 

Іван Роговський

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook