Ректорат: очікуємо на результати конкурсу на місця державного замовлення та запрошуємо на навчання за контрактом

30 липня 2018 року

30 липня 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Як і наші абітурієнти, ми чекаємо на результати конкурсу на державне замовлення. Вони будуть опубліковані 1 серпня. А поки йде робота над аналізом профорієнтаційної роботи, перебігу вступної кампанії та продовжуються фахові випробування для вступників в магістратуру. Про деякі тенденції вступу-2018 проінформував відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук.

 
За інформацією Міністерства освіти і науки 55% усього загалу вступників на базі школи цього року навіть не намагалися вступити на місця державного замовлення, говорить він. Кожен абітурієнт в середньому подавав п’ять заяв. Лише 15% від тих, хто бере участь у конкурсі на бюджетні місця – з сільської місцевості і скористався відповідним коефіцієнтом. Грунтовний аналіз вступній кампанії буде зроблено на серпневому засіданні вченої ради, зазначив ректор та доручив проректору з навчальної і виховної роботи Сергію Кваші підготувати проект концепції профорієнтаційної роботи.
 
 
Перший проректор Ігор Ібатуллін акцентував увагу на конкурсі наукових проектів для молодих докторів наук – на разі триває подання заявок.
 
Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід ремонтних робіт в кампусі та навчальних корпусах, а також про надходження меблів для гуртожитків. Детально про це читайте в окремих репортажах на офіційному сайті університету.
 
Учений секретар Оксана Барановська повідомила, що традиційна нарада з планування відбудеться 1 серпня о 14-00 в аудиторії 69 навчального корпусу №1.
 
Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Ігорю Ібатулліну, Сергію Кваші – організовувати роботу приймальної комісії, набір на контрактну форму навчання, контролювати ситуацію в гуртожитках, змінити схему поселення до гуртожитків, затвердити програми проведення Школи першокурсника та Дня знань. Валерію Іщенку – посилити контроль за виконанням програми енергозбереження у серпні. 
 
Ректорат розглянув також і інші питання життєдіяльності ректорату.
 
Денис Рудень
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook