Корпорація НУБіП: визначилися імена півфіналістів

8 травня 2018 року

     Нещодавно у нашому університеті зародилась нова традиція! Студенти Олександр Павелко та Максим Гречанюк спроектували гру за мотивами усім відомої монополії під назвою «Корпорація НУБіП».

     Вже і відбувся I етап університетського турніру з інноваційно-інтелектуальної гри «Корпорація НУБіП», яка стала справжнім переворотом у свідомості студентів, працівників і загалом усієї нашої університетської сім’ї. До участі в турнірі долучилися студенти усіх факультетів та ННІ.

     Учасників було багато, а напруга зростала з кожною хвилиною. Після виснажливого поєдинку ми раді оголосити список переможців, які змогли вибороти для себе місце у півфіналі нашого турніру, що пройде 10 травня 2018 року.

     Отже, переможцями у І відбірковому етапі стали: Олександр Марчук, студент економічного факультету, Федоришин Віталій, Ксенія Кульпакова, студенти факультету ветеринарної медицини, Богдан Нікітченко, студент факультету захисту рослин екології та біотехнологій, Євгеній Коваль, студент механіко-технологічного факультету, Владислав Василенко, студент гуманітарно-педагогічного факультету, Павло Кобизський та Іванна Гриценко - студенти факультету аграрного менеджменту.

     Ми раді повідомити, що на цьому можливість стати монополістом НУБіП не закінчується, адже така гра є у кожному деканаті, голів Студентських організацій та студентських рад. Якщо у вас є вільний час та бажання провести його цікаво та з користю - ми запрошуємо всіх охочих на півфінальні змагання, де будуть окремі поза конкурсні столи для тих, хто не мав можливості потрапити до відбіркових турів.

    І найцікавіше: переможці турніру отримають призи від студентського профкому. За додатковою інформацією та умовами турніру звертайтесь до організаторів: Олександра Павелка (+380931021114) та Максима Гречанюка (+380978963334).

Олександр Павелко, Максим Гречанюк

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook