Факультет харчових технологій та управління якості продукції АПК плідно співпрацює з радою роботодавців

16 квітня 2018 року

     У рамках підготовки висококваліфікованих фахівців на факультеті харчових технологій та управління якості продукції АПК широко застосовуються різноманітні форми і види практичної підготовки, які дають можливість студентам за час навчання стати конкурентоспроможними на ринку праці.

     За сприяння декана факультету Ларисою Баль-Прилипко відбулась зустріч студентів спеціальності 181 «Харчові технології» із роботодавцями – представниками компанії «Водний світ» (ТОВ «Аквафрост») та агроіндустріальним холдингом «Миронівський хлібопродукт»

     Людмила Качур (HR-менеджер ТОВ «Аквафрост») та Крістіна Григоренко (менеджер МХП) розповіли студентам про свої компанії, які є лідерами ринку України з переробки м'ясо- та рибопродуктів, про особливості працевлаштування молоді, умови подання документів до компанії після закінчення навчального закладу, питання пошуку роботи, складання резюме, підготовки та поведінки на співбесіді.

     У ході бесіди студенти були дуже зацікавленні у проходженні практики та умовами її проведення, адже компанії забезпечують практикантів безкоштовним житлом і харчуванням, компенсують витрати на медичний огляд, проїзд до місця проживання практики і з зворотному напрямку, надають безкоштовний трансфер до підприємств на період практики, доступ до сучасної online-платформи розвитку та електронної бібліотеки.

     Після проведені переговори з деканом Ларисою Баль-Прилипко, заступником декана Наталією Слободянюк та доцентом Наталією Голембовською, де були погодженні питання про проходження практики та подальшу співпрацю з даними компаніями.

Наталія Голембовська,
доцент кафедри технології м'ясних,
рибних та морепродуктів

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook