В університеті вітали… восьме чудо світу

7 березня 2018 року

      Про сім чудес світу ще зі школи знають ледь не всі. А от про восьме чудо сьогодні, напередодні Міжнародного жіногочо дня 8 березня, чоловікам нагадала декан факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК Лариса Баль-Прилипко. І чудо це – Жінка. Отак, з великої літери.

     Саме її – як узагальнений образ – і конкретно жінок, які працюють в університеті, вітали чоловіки нашого колективу напередодні їхнього свята. Ректор університету Станіслав Ніколаєнко зазначив: ми не поділяємо точку зору тих, хто в останні роки намагається зтерти з памяті і календаря 8 Березня. Воно було, є , і буде! А радник ректора, знаний політик Іван Чиж додав: бо ніхто у світі не всилі відмінити весну.

     До цих слів долучилися і заступник командира 12-го батальйону, що зараз виконує бойову задачу в зоні АТО Микола Ратушний, голова профкому співробітників Ростислав Тарасенко, директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Віталій Коваленко, перший проректор Ігор Ібатуллін та всі присутні в залі чоловіки.

      До речі, квіти, якими вітали представниць всіх підрозділів, вирощені безпосередньо у нас – в Ботанічному саду університету.

     Святковий концерт же, який планувався на 7 березня, все ж буде проведений! Наші аматори вітатимуть слабку, але таку сильну стать 15 березня. Тож запрошуємо.

Ольга Іванченко,
провідний фахівець відділу
виховної роботи та студентських справ

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook