На факультеті ветеринарної медицини день відкритих дверей – щодня!

28 лютого 2018 року

     Авторитет спеціальності «Ветеринарна медицина» має неабиякий попит  серед абітурієнтів, і її популярність лише зростає. Про навчання на факультеті ветеринарної медицини і отримання фаху лікаря ветеринарної медицини більшість дітей планують ще з дитинства і йдуть до омріяної мети. Так нещодавно відбулася зустріч майбутніх абітурієнтів з Козелецького ветеринарного технікуму  Кравчук Валерії і Матер Валерія з керівництвом факультету. Зустріч пройшла у вигляді «дня відкритих дверей»,  у дружній обстановці із великою кількістю запитань Не менш цікаві відповіді для абітурієнтів надавали декан факультету ветеринарної медицини, професор Цвіліховський М.І., заступник декана з навчальної роботи, доцент Данілов В.Б., голова фахової комісії, професор Костюк В.К.

    Звичайно така зустріч могла бути лише запланованою, оскільки навчальний процес зараз надзвичайно напружений і кожна робоча хвилина адміністрації і викладачів розписана наперед. Тому профорієнтаційну роботу і обговорення дати візиту з майбутніми абітурієнтами проводила доцент Бойко Н.І. за допомогою соціальних мереж. 
   Під час свого перебування в стінах факультету ветеринарної медицини абітурієнти мали змогу «відкрити двері» за своїм бажанням до кабінетів адміністрації, навчальних класів, лекційних аудиторій, клініки, музею. Також Валерія та Валерій могли поспілкуватися з нинішніми студентами і зрозуміти переваги та недоліки навчання на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України чи навіть військової кафедри. 
     Майбутні абітурієнти отримали багато позитивних емоцій від перебування в стінах нашого факультету. Тепер лишилося небагато, всього лиш успішно завершити навчання в технікумі і витримати вступні випробування. Бажаємо успіхів і чекаємо на вступі. 
Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Бойко Н.І.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook