Студентський науковий гурток «Менеджмент і сьогодення» продовжує свою роботу

20 лютого 2018 року
Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту

19 лютого 2018 року студенти факультету аграрного менеджменту –  члени наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту провели засідання, на якому підвели підсумки роботи в першому семестрі, визначили напрями діяльності у 2018 році  та обговорили план роботи на другий семестр 2017-2018 н.р.

 

Першочерговим завданням гуртківцями одностайно визначено завершення роботи над проектом з організації студентського коворкінг-центру «AGROSPACE» в 10 навчальному корпусі університету, який було відзначено у номінації «Соціальний проект» у І етапі конкурсу студентських інвестиційних проектів, що відбувся на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту 12 грудня 2017 року.

Також члени наукового гуртка висловили побажання щодо подальшого розширення та розвитку практики розроблення як соціальних проектів, так і освітніх та бізнесових з метою набуття та вдосконалення компетенцій проектних менеджерів.

Студенти, плануючи роботу на 2018 рік, звернулися до керівника гуртка – доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Тетяни Лобунець з пропозицією проведення на засіданнях гуртка зустрічей з успішними управлінцями, насичених практичною інформацією та вдалим бізнес-досвідом тренінгів та ворк-шопів від професійних тренерів. Крім того, студенти запропонували проводити виїзні засідання гуртка, брати участь у пізнавальних подорожах та організувати електронний буккросинг для обміну цікавою професійною і науково-популярною літературою, а також інтелектуальними новинками та порадами, як на засіданнях гуртка, так і поза ними.

Вислухавши та врахувавши побажання кожного, студенти погодили план діяльності гуртка на 2 семестр 2017-2018 н.р. та 2018 календарний рік і висловили рішучий намір якнайшвидше розпочати їх реалізацію.

Тетяна Лобунець

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook