ЕКОНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ УЧНІВ СТАРОКОСТЯНТИНІВЩИНИ

13 лютого 2018 року

Вибір професії – це рішення, що по суті означає реалізацію права бути задоволеним життям. Правильно зроблений вибір професії приносить людині задоволення працею, забезпечує швидке професійне зростання, робить працю радісною та творчою. Найгостріше питання вибору професії постає перед випускниками шкіл, і це не дивно, адже саме зараз випускник вирішує питання подальшого навчання, намагається знайти своє місце в суспільстві, будує плани на майбутнє.
   Саме тому аби допомогти нашим учням дізнатись більше про вищі навчальні заклади України, можливості вибору майбутньої професії, декан економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України, доктор економічних наук, професор Анатолій Діброва разом із колегами 12 лютого 2018 року зустрівся із випускниками навчальних закладів Старокостянтинівщини (Детальныше).

Представників економічного факультету та учнів Старокостянтинівщини привітав голова районної державної адміністрації Сергій Фесун, який у далекому 1995 році закінчив саме цей факультет та мав нагоду певний час там працювати. Сергій Никанорович побажав майбутнім абітурієнтам вдалого складання ЗНО та вибору професії, а декану економічного факультету Анатолію Дмитровичу – талановитих й активних студентів, подальших наукових та освітніх звершень.

 

Під час заходу учні зацікавлено переглянули інформаційний ролик про НУБіП, його факультети та спеціальності підготовки фахівців. Анатолій Діброва розповів про переваги навчання на економічному факультеті, його матеріально-технічну базу, участь молоді у фестивалі студентської науки, наукових гуртках, спортивних та культурно-масових заходах факультету і університету, умови студентського побуту та дозвілля, можливості виїзду за кордон у рамках програм співробітництва з іноземними навчальними закладами та підприємствами, співпрацю університету із роботодавцями тощо.

 

Cеред основних переваг навчання на факультеті є те, що навчальні плани і програми підготовки адаптовано до вимог провідних університетів США та ЄС, значна частина викладачів пройшла стажування в закордонних університетах, викладання навчальних дисциплін може проводитись англійською мовою, здійснюється практична підготовка студентів на базі передових вітчизняних та зарубіжних підприємств в країнах ЄС, на факультеті створено потужну матеріально-технічну базу, є можливість отримати подвійний диплом за програмою підготовки магістрів в НУБіП України та одному з провідних університетів ЄС.

Про специфіку навчання на спеціальності 051 « Економіка» ознайомила учнів завідувач кафедри економіки підприємства ім. Романенка доктор економічних наук, професор Світлана Рогач.

  

Голова студентської організації університету, студентка економічного факультету 4 курсу 3 групи, Катерина Дювенжи у своїй доповіді розповіла про напрями роботи студентської організації та організацію дозвілля студентів факультету та університету.

 

Представник приймальної комісії Лідія Гончарук детально розповіла учням про зміни які відбулись в правилах прийому, також ознайомила про олімпіади та додаткові бали які майбутні абітурієнти можуть отримати при вступі до НУБіП України у 2018 р., учні 11 класів отримали вичерпну інформацію про перелік спеціальностей, які представлені в університеті.

Під час зустрічі панувала дружня сімейна атмосфера. Випускники шкіл отримали буклети, флаєри з інформацією про спеціальності, вступні іспити, форми та умови навчання. У свою чергу учні, які виявили бажання навчатися на економічному факультеті, заповнили анкети та отримали запрошення на День відкритих дверей.

 

Крім того за підтримки голови районної державної адміністрації Хмельницької області Сергія Фесуна та начальника управління освіти міста Старокостянтинів Анатолія Пасічника представники економічного факультету завітали до «Старокостянтинівського ліцею імені Михайла Семеновича Рудяка» та Старокостянтинівського навчально-виховного комплексу «Спеціалізована школа І ступеня, гімназія імені Героя Україні Сергія Михайловича Бондарчука» де також ознайомили учнів 11 класів з Національним університетом біоресурсів і природокористування України та запросили їх в гості на День відкритих дверей.

 

 

Також піж час особистої зустрічі голови районної державної адміністрації Сергія Фесуна та декана економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України, доктора економічних наук, професора Анатолія Діброви обговорено питання подальшої співпраці щодо підготовки фахівців та укладання угоди про співробітництво із загальноосвітніми навчальними закладами району.


Хочемо виразити щиру подяку за допомогу в організаціі профорієнтаційноі роботи голові Старокостянтинівської районної державної адміністрації Хмельницької області Сергію Никаноровичу Фесуну та начальнику управління освіти міста Старокостянтинів Пасічнику Анатолію Панасовичу.

Віталій Нагорний
заступник декана економічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook