Застосовуємо інтерактивні методи і форми інтенсивного навчання – опановуємо англійську

29 січня 2018 року

     29 січня на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся семінар щодо застосування інтерактивних методів і форм інтенсивного навчання англійської мови. І як зазначив декан Василь Шинкарук, захід покликаний реалізувати завдання, поставлене ректоратом: і студенти, і викладачі мають знати англійську мову. Практика проведення таких майстер-класів буде поширена і на інших факультетах та інститутах. І першими їх учасниками стали колеги-гуманітарії. Зміст занять і методику проведення занять розробили викладачі кафедри англійської філології разом із завідувачем Наталією Арістовою.

 

 

    Тож уся робота була сконцентрована у невеликих групах, в яких відпрацьовували говоріння, читання, письмо, а за допомогою розігрування різних ситуацій – діалогічне мовлення. Після, як і годиться, настав час для рефлексії, під час якої учасники мали можливість поділитися враженнями від заняття.

 

 

     Особисто у мене вони залишилися позитивні. Тож за цікаву роботу хочеться подякувати тьюторам однієї із груп, в якій ще раз вдалося спробувати свою англійську, – Тетяні Пастернак та Людмилі Шанаєвій-Цимбал.

Ольга Наконечна

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook