Попередній захист кандидатської дисертації Катерини Іванової на кафедрі

13 грудня 2017, 22:47

4.12.2017 р. відбулося засідання кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин. На засіданні розглядалося питання попереднього захисту кандидатської дисертації Іванової Катерини Олексіївни «Обґрунтування заходів захисту зернового сорго від основних комах-фітофагів в Лісостепу України»  на здобуття наукового ступеня кандидата сільськогосподарських наук за спеціальністю 16.00.10 – ентомологія (науковий керівник, д.с-г.н, проф. Доля М.М.).

Головуючим на засіданні був д.с.-г.н., професор Дрозда В.Ф.

Аспірантка кафедри інтегрованого захисту та карантину  рослин

Іванова К.О. яка у своєму виступі обґрунтувала актуальність теми, мету та завдання дисертаційної роботи, розкрила наукову новизну, теоретичне і практичне значення виконаного дослідження, виклала основні положення та висновки дисертації.

Іванова К.О. відповіла на поставлені запитання, які стосувалися змісту та наукової новизни дисертаційної роботи, власних публікацій у фахових виданнях, практичного значення одержаних результатів наукового дослідження та його документального підтвердження.

На запитання завідувача кафедри, к.с-г.н., доцента  Бабича А.Г., к. с-г. н. доцента Вегери С.М., к. с-г. н. доцента Бондарєвої Л.М., к.б.н., доцент Дмітрієвої О.Є., к.с-г.н. доцента Чернеги Т.О. Іванова К.О. дала обґрунтовані та чіткі відповіді. Питання поставили:

З позитивною оцінкою дисертаційної роботи Катерини Іванової виступили рецензенти: д.с.-г.н.,  Лісовий Микола Михайлович та к.с.-г.н., доцент Сикало Оксана Олексіївна

 

Секретар кафедри ІЗКР Оксана Сикало

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook