Постерна конференція магістрів – практична підготовка до захисту дипломних робіт

13 листопада 2017 року

   10 листопада на загальноуніверситетській конференції прозвітували магістри ННІ лісового і садово-паркового господарства. Серед них результати своїх магістерських робіт оприлюднили 8 магістрів спеціальності «Технології деревообробки»

   Такого роду презентація результатів є важливим етапом підготовки магістрів і своєрідною репетицією до остаточного захисту випускної роботи. Вміння інформативно, але стисло та обґрунтовано представити складні технічні рішення – це практичний навик, що необхідний інженерам-технологам в подальшому професійному житті.
   У вигляді постерних презентацій студенти представили результати власних досліджень. Обрана тематика досліджень охоплює широке коло напрямів деревообробки та сприяє розв’язанню основних проблеми деревообробної галузі, а саме: покращення властивостей деревинно-композиційних матеріалів; інтенсифікація процесу сушіння дуба червоного; удосконалення технології виготовлення меблевих виробів; вогнебіозахист деревини; термічне модифікування деревини сосни та вдосконалення технології оздоблення міжкімнатних дверей.

 

   Конференція мала дискусійний характер, під час якої прозвучали практичні рекомендації деревообробним підприємствам, була відмічена активність при обговоренні, не байдужість до почутого і побаченого. І це свідчить про високий рівень володіння матеріалом,бажання магістрів пізнати нове, їх глибокі знання і наявність потенціалу молодих науковців.

   Проблеми, над якими працювали магістри, є актуальними та різноманітними і, безперечно, вартими уваги. Магістри легко і професійно відповідали на питання, які виникали в ході дискусії. В свою чергу члени комісії відмітили сильні сторони проектів та надали деякі рекомендації стосовно їх доопрацювання.
   Бажаємо всім наснаги у завершальній підготовці своїх робіт і успіху на захисті!

 

Олександра Горбачова,
асистент кафедри технологій та дизайну виробів з деревини

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook