В рамках функціонування гуртка кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД «Основи наукових досліджень в агробізнесі» відбувся візит до Наукової бібліотеки НУБіП України

6 листопада 2017 року
4 корпус

     6 листопада 2017 року за ініціативи кандидата економічних наук, старшого викладача кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Кирилюка Дмитра Олександровича в рамках функціонування гуртка «Основи наукових досліджень в агробізнесі» відбувся візит до Наукової бібліотеки НУБіП України в 4 корпусі.

     Метою даного заходу було показати студентам широкі можливості ефективного використання міжнародних баз даних для підвищення рівня випускної роботи та, в перспективі, для проведення наукових досліджень.

 

   В ході візиту члени гуртка ознайомились із роботою Депозитарної бібліотеки ФАО та отримали практичні навички користування міжнародної науково-метричної бази Web of Science. Учасники наукового гуртка відмітили важливість даного ресурсу та зазначили, що набуті навички користування міжнародними депозитарними ресурсами стануть у нагоді при написанні бакалаврської роботи.

     В планах гуртка також є проведення семінару щодо використання міжнародної науково-метричної бази Scopus.

к.е.н., доцент Файчук О.М.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook