Від слів до діла: на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбувся квест першокурсника

7 жовтня 2017, 1:58

   Після проведення виборів голів студентського самоврядування на факультеті тваринництва та водних біоресурсів вони, як і обіцяли під час передвиборчої агітації, активно включились у студентське життя факультету. Силами студентської організації факультету і студентської ради гуртожитку днями було проведено квест для студентів-першокурсників, який мав на меті ще більше згуртувати одногрупників, познайомити їх з усією територією студентського містечка та чудово провести час. Із 192 студентів нового набору, які навчаються у 7 групах, кожна виставила свою команду.

   Учасників очікували найрізноманітніші завдання: зробити вишукані костюми з підручних матеріалів, розповісти смішну історію з життя, пробігти почесне коло стадіоном, знайти знахідки, які були заховані у ботанічному саду Університету, відгадували загадки та робили селфі з заступниками деканів на задану тему, виконували спортивно-жартівливі конкурси. Зі швидкістю вітру вони усі пересувались між 7 локаціями, де їх очікували усі ці сюрпризи і вони робили фото виконаних завдань.

  Потому біля гуртожитку № 11 усі команди нагородили солодкими подарунками та відбулася посвята у першокурсники, де студенти читали вірші і присягали нести гідно звання студента факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів та природокористування України.

Ярослав Костенко,

голова студентської організації

факультету тваринництва та

водних біоресурсів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook