Справжній подарунок освітянам

5 жовтня 2017 року

     Справжнім подарунком всім, хто має відношення до освіти став концерт, який провели аматори механіко-технологічного факультету та присвятили його Всесвітньому дню вчителя.

     Ректор університету Станіслав Ніколаєнко привітав викладачів, співробітників і гостей з професійним святом та навів свої улюблені слова Івана Франка: школа вчителем стоїть. А держава - школою, додав від себе.
      Ректор подякував колективу механіко-технологічного факультету і особисто декану за цей концерт.

 

 

     Організований одним (!) факультетом, він перетворився на справді масштабне дійство. Та що тут дивуватися, якщо колектив очолює заслужений працівник культури Ярослав Михайлович, а серед студентів і випускників стільки талановитих людей!

     Має факультет і добрих друзів. Як от народний артист України, відомий композитор (хіти якого виконують багато зірок українського, та й не тільки, шоубізу) Ніколо Петраш, який цього вечора теж завітав до НУБіП, аби порадувати нас своєю творчістю. І, звісно, знаний поет, на чиї слова написано безліч чудових пісень, - народний артист України Вадим Крищенко.

     Зі сцени лунали пісні у виконанні Ярослава Михайловича, випускника факультету, лауреата міжнародних конкурсів Сергія Виговського, гурту «Козаки», переможця телевізійного конкурсу «Прем’єра пісні» – вокального ансамблю механіко-технологічного факультету, дуету Любові Шкварун і Людмили Войтюк. Прикрасою концерту стали і виступи шоу-балету «Провокація» і ансамблю бального танцю «Чарівність».

     Нагадаємо: концерт був організований силами одного факультету. Чи ж спроможеться хтось підняти рукавичку?..

Ірина Білоус
 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook