Потенційні роботодавці зустрілися зі студентами-автоматчиками

14 вересня 2017 року

 У межах ХХІV міжнародної конференції з автоматичного управління «Автоматика 2017» пройшла зустріч потенційних роботодавців зі студентами, які опановують спеціальність «Автоматизація і комп’ютерно інтегровані технології».

     Увазі майбутніх фахівців запропонували такий об’єм спеціального обладнання, на якому їм доведеться працювати, що навіть страшно сказати про його вартість!

     Представники компанії «КОДА» розповіли про сучасні засоби вимірювання маси і автоматизації процесів обліку продукції, ТОВ «С-Інжинірінг» – науковий аспект розробки і впровадження компанії для галузі зберігання та переробки зерна, «Siemens» – запропонували огляд продуктів компанії та рішень, «Bunge Ukraine» – системи автоматизації на підприємствах масложирового комплексу.

  

     Всі вони зібралися тут на прохання свого колеги – керівника групи розвитку портової інфраструктури компанії «Укрлендфарм», випускника університету 1995 року Євгена Садового (внука академіка Івана Мартиненка, ім’я якого носить кафедра автоматики та робототехнічних систем), щоб познайомити майбутніх інженерів з інноваційними розробками та вимогами сучасного ринку працевлаштування.

Валентин Обрамбальський

 
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook