Тренінг «Партнерське спілкування»

6 вересня 2017, 0:00

     6 вересня 2017 року відбувся тренінг на тему «Партнерське спілкування» у рамках навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності».

     Студенти першого курсу за фахом Соціальна робота 17001б гуманітарно-педагогічного факультету кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті НУБіП України за фахом соціальна робота розпочали заняття в новому навчальному році з участі в соціально-психологічному тренінгу «Партнерське спілкування», який провели доцент кафедри, докторант, кандидат психологічних наук, доцент Ржевський Геннадій Миколайович і завідувач кафедри професор Вікторова Леся Вікторівна.

     Мета тренінгу полягає у поглибленні практичних знань, формуванні вмінь та навичок рівноправної комунікації, ведення переговорів, уміння переконувати та творчо мислити, навичок співпраці та управління, розвитку соціальної перцепції та інтеракції, які необхідні кожній людині в сучасному суспільстві.

     Основними завданнями учасників тренінгу є: навчитися встановлювати і підтримувати контакти з людьми; досягати своїх цілей під час спілкування; вміти читати підтекст в словах; розрізняти реальні відчуття людей в процесі спілкування; вміти розвивати думку співрозмовника; навчитися бути «в команді»; навчитися емпатії та рефлексії. Учасники мали змогу поставити питання та поміркувати про власні актуальні стосунки в групі та з близькими людьми, попрактикуватися у формуванні «Я-висловлювань».

  

    Під час майстер-класу студенти підвищили рівень ефективності ділового спілкування.

Навчайся, професійно зростай і ти станеш конкурентоспроможним і успішним!

Ти відбудешься ЛІДЕРОМ!

 

Ржевський Геннадій Миколайович,
кандидат психологічних наук, доцент,
докторант кафедри соціальної педагогіки та
інформаційних технологій в освіті

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook