Кафедра терапії і клінічної діагностики започаткувала співпрацю з «Мілкіленд Агро».

7 вересня 2017 року

     Викладачі кафедри терапії і клінічної діагностики доц. Бойко Н.І., доц. Голопура С.І., доц. Грушанська Н.Г. розпочали співпрацю з ТОВ «Мілкіленд Агро». Підприємство належить до групи компаній «Мілкіленд» −  міжнародного диверсифікованого виробника молочних продуктів, що провадить бізнес на ринках країн СНД та  ЄС. «Мілкіленд Агро» − це вертикально інтегрована компанія, до структури якої входять агропідприємства, що спеціалізуються на виробництві молока і продукції рослинництва, а також зерносушильний комплекс. Компанія послідовно розвиває власне молочне виробництво, впроваджуючи при цьому передові світові технології. На сьогодні в підприємстві утримуються 4,5 тис. голів ВРХ, в тому числі близько 1,7 тис. голів корів дійного стада, і виробляється понад 11 тис. тонн молока на рік.

     Метою поїздки до ТОВ «Мілкіленд Агро», с. Красносільське Борзнянського району Чернігівської області було налагодження робочих зв’язків. Під час виїзду в господарство було проведено ряд діагностичних досліджень та аналіз виробничих показників для надання консультативної  допомоги господарству з профілактики хвороб незаразної етіології у високопродуктивних молочних корів.

     Запрошення до співпраці надійшло за ініціативи генерального директора ТОВ «Мілкіленд НВ» Юркевича А.І., директора ТОВ «Мілкіленд Агро» Мелєнєвської Н.А. і головного лікаря ветеринарної медицини господарства Манчуляка О.В. 
В результаті проведеної роботи заплановано оформити договір про співробітництво та організацію взаємовідносин між НУБіП України та ТОВ «Мілкіленд Агро».
Завідувач кафедри терапії і клінічної діагностики,
доцент Костенко В.М.
 
 
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook