Готуємося зустрічати першокурсників: в гуртожитку - як удома!

18 липня 2017 року

 Літо пора – відпочинку. Але саме ці погодні умови дозволяють виконувати ремонтні роботи в максимальному обсязі. Особлива увага наших господарників зосереджена на підготовці кампусу до прийому і поселення студентів: як нового набору, так і старших курсів. Тож і завдання будівельні бригади та студентські загони отримали відповідне: трудитися з відмінною якістю, щоб виглядало сучасно, слугувало довго. І мешканцям було комфортно. 

 
З початком нового навчального року студентам ніколи буде вгору глянути - лекції, практичні заняття, тому так важливо увечері повернутися в гуртожиток і перевести дух – удома! Ми розуміємо, що якість навчання значною мірою залежить від їхнього комфортного побуту, тому адміністрація університету, дирекція студентського містечка велику увагу приділяє облаштуванню умов проживання мешканців гуртожитків, говорить керівник кампусу Сергій Стецюк.
 
 
 
 
Наразі в гуртожитку №11 ремонтують на шостому поверсі ремонтують цілий блок. Там не просто фарбують та оновлюють шпалери, а роблять капітальний ремонт. Всі новенькі десять кімнат стануть оселею для першокурсників на період їхнього навчання, ділиться завідуюча гуртожитком Валентина Журенко. Також в гуртожиток завезено 40 дверей, частина з яких вже встановлено. 
 
Питання підготовки гуртожитків до нового навчального року – на постійному контролі директора студмістечка Сергія Стецюка і завідувачів гуртожитків. 
 
Валерія Сухецька 
фахівець студмістечка
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook