Випускниці Мукачівського аграрного коледжу Тетяна Голованьова та Аліна Щіголева будут вчитись туризму в НУБіП України

13 липня 2017 року

 Випускниці Мукачівського аграрного коледжу Тетяна Голованьова та Аліна Щіголева будуть продовжувати навчання з туристичної діяльності на бакалаврській програмі «Туризм» за напрямом  розвитку зеленого туризму, яка відкрита в університеті з 2016 року.

 
– Чому саме зелений туризм? 
 
– Туристичні спеціальності вимагаються завжди і в будь-яких регіонах. Говорячи про зелений туризм, однозначно можна сказати, що в нас є всі умови для його розвитку: мінеральні природні ресурси, архітектурні пам'ятки, туристичні ресурси, лікувальні та рекреаційні властивості. Зелений туризм - це саме те, що потрібно людям, які прагнуть відвідати мальовничі куточки, на повну вдихнути свіже повітря, або просто відпочити від міської метушні. Основною причиною вибору такої спеціальності є те, що ми обожнюємо подорожувати, відкривати нові горизонти, пізнавати культуру, звичаї, традиції нашої та інших країн.
 
– Чому в НУБіП України? 
 
– Ми навчались у Мукачівському аграрному коледжі, тож про університет дізнались ще при вступі і вже тоді мали намір продовжувати тут навчання. Адже в НУБіП можна отримати якісні знання, самореалізувати себе, дізнатись багато нового, цікавого та невідомого. Коли ми неодноразово відвідали м. Київ, університет, студентське містечко і познайомились з викладачами, то ще раз впевнились, що хочемо здобувати вищу освіту саме тут.
 
– Яка ж ваша життєва мета?
 
– Наша мета, стати високваліфікованими фахівцями в галузі туризму. Відкрити свою туристичну фірму, незвичайний готель або ресторан. Неважливо, що це буде, головне любити свою роботу, спеціальність та вкладати в неї свої знання, сили та час. І тоді, ми впевнені, все обов'язково вдасться.
 
– Чим займаєтесь, ваші захоплення?
 
– Ведемо активний спосіб життя, постійно беремо участь в різних культурно-масових заходах, таких як виставки, конференції, виступи та підготовка до різних свят. Захоплюємось малюванням, книгами, займаємось разом спортом.
 
– Які у вас очікування від навчання?
 
– Під час навчання в Мукачівському аграрному коледжі  для студентів постійно організовувались поїздки по Закарпаттю, до Львова, навіть на Говерлу. Це були дуже цікаві й захоплюючі роки, сподіваємось, що вони продовжаться і тут, в НУБіП України.
 
Розмовляла Тетяна Кальна-Дубінюк,
завідувач кафедри аграрного 
консалтингу та сервісу
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook