Трояндовий рай факультету ветеринарної медицини

13 червня 2017 року

     Небагато можна зустріти людей, так залюблених у красу, як коменданти навчальних корпусів №12 і №12А Ольга Дейнеко і Людмила Саєнко. Саме їхніми стараннями і за постійної підтримки керівництва факультету ветеринарної медицини та декана Миколи Цвіліховського територія ветеринарного комплексу відповідає Тарасовим словам – «неначе справді рай». Недаремно ж у конкурсах на краще оформлення території тутешніх корпусів відзначають як кращі.

 

   Клумби і куртини тут буквально буяють розмаїттям квітів, серед яких панують троянди. Вперше вони з’явилися тут років десять тому, як то кажуть, прижилися, а коли який кущ і чахне - натомість з’являється новий. Звісно, весь цей розарій потребує щоденного догляду, тож роботи вистачає. Добре, що постійно допомагають студенти факультету ветеринарної медицини. От і сьогодні студенти перших-других курсів залучені до прокладання на території комплексу доріжок.

 

     Днями зустрічалися випускники різних років, і дуже приємно було, пригадують Ольга Михайлівна і Людмила Петрівна, бачити їхнє здивування: що, і зараз наші троянди цвітуть? А чому ж не цвісти, коли справу робиш з любов’ю.

 

Валентин Обрамбальський 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook