Доброчинність: студентські лідери відвідали Святошинський дитячий будинок-інтернат

7 червня 2017 року

     Днями на адресу ректора університету Станіслава Ніколаєнка надійшов лист-подяка від керівництва Святошинського дитячого будинку-інтернату. У ньому висловлена вдячність за посильну допомогу у зборі необхідних речей та коштів, яку надали учасники ХІХ Зльоту студентських лідерів аграрної освіти, що пройшов на базі НУБіП.

     Акція «Подаруй дитині радість» покликана допомогти дітям зі складними долями стала вже доброю традицією, до якої щороку долучається все більше і більше студентів. От і цього разу до дітлахів поїхали з купою подарунків: привезли іграшки, розвиваючі ігри, солодощі та фрукти, а студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК приготували ще й смачні пиріжки.

     Ми побачили талановитих та надзвичайно щирих дітей з добрими серцями. І я щаслива, що мала нагоду взяти участь у цій благодійній поїздці, поділилася враженнями студентка факультету землевпорядкування Анастасія Дзюбенко. Я ще раз переконалася, що все починається з вміння радіти і співпереживати, відгукуватися на почуття інших і тримати свою душу відкритою.

Катерина Довгань,
начальник відділу виховної роботи і студентських справ
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook