Конференція студентів, аспірантів та молодих вчених у ННІ лісового і садово-паркового господарства

2 червня 2017 року
ННІ ЛіСПГ

На базі ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБІП України за підтримки Міжнародної асоціації студентів-лісівників (IFSA) та Регіонального Східноєвропейського Центру моніторингу пожеж на чолі із проф. Сергієм Зібцевим 11-12 травня 2017 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Contribution of young scientists on forestry, wood processing technologies and horticulture».

Урочисте відкриття конференції провів начальник НДЧ НУБІП України Володимир Отченашко. Директор ННІ лісового і садово-паркового господарства, професор Лакида П.І. привітав учасників та гостей конференції.

У роботі конференції взяло участь 58 учасників, з яких 12 гостей із 6 країн Європи: Австрії, Естонії, Латвії, Німеччини, Туреччини та Фінляндії.

Головуючі пленарного засідання: Лобченко Г.О., керівник міжнародних програм  ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України; Чурілов А.М., старший викладач кафедри ботаніки ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України; Дубровець Б.В., аспірантка кафедри лісового менеджменту ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України.

Під час секційних засідань було заслухано і обговорено 16 доповідей студентів, аспірантів та молодих вчених, що стосувалися різнобічних тематик у галузі лісового і садово-паркового господарства та технологій деревообробки. Важливо зазначити, що робочою мовою конференції була виключно англійська!

Другий день конференції пройшов у лісах Чорнобильської зони відчуження.

Матеріали конференції опубліковані у збірнику тез доповідей. 

Всі учасники отримали пам’ятні сертифікати, а для гостей та учасників конференції було організовано екскурсію по території НУБіП України, зокрема до Ботанічного саду та до Музею анатомії НУБІП України.

Ганна Лобченко,

керівник міжнародних програм

ННІ лісового і садово-паркового господарства

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook