Наукова бібліотека запрошує ознайомитись із новими надходженнями навчальної та наукової літератури

31 травня 2017 року

       Запрошуємо усіх бажаючих оглянути  новинки навчальної та наукової літератури, що надійшли до бібліотеки.

      На книжковій виставці представлено всього 137 видань, серед них – 72  підручники та навчальних посібники, 51 монографія, 6 наукових вісників нашого університету та 8 видань депозитарної бібліотеки FAO.
      До Вашої уваги пропонуємо опис декількох книг з цієї виставки, які зберігаються в фонді наукової бібліотеки

  

 

    25 років: Заповіти незалежності України / О. В. Савченко, Л. Г. Лук’яненко, І. Ф. Драч, В. С. Брюховецький, І. О. Заєць, В. М. Пилипчук, В. А. Василенко; за заг. ред. О. Савченка. – К.: Самміт-Книга, 2017 – 184 с.

     Книгу присвячено пошукам відповіді на ключові питання новітньої історії України. Автори глибоко аналізують складові успіху українців в їх боротьбі за незалежність. Книга також дає відповідь на питання чому самостійна Україна з такими ресурсами за 25 років незалежності не стала успішною.

 

 

 

 

 

 

    Організація і управління виробництвом : навчальний посібник для студентів вищих аграрних навчальних закладів, які навчаються за освітньо-професійними програмами підготовки бакалаврів з напрямів "Агрономія" і "Землевпорядкування та кадастр" / О. Ю. Єрмаков [та ін.] ; За ред. О. Ю. Єрмакова ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - К. : НУБіП України, 2016. - 350 с.

    У навчальному посібнику «Організація і управління виробництвом» відповідно до програм курсу викладено теоретичні, методолого-методичні основи дисципліни та практичні завдання з організації і управління виробничою підприємницькою діяльністю в сільськогосподарських підприємствах.

 

 

 

 

 

     Слєпцов Ю. В. Органічне овочівництво : навчальний посібник для студентів магістратури спеціальності "Плодоовочівництво і виноградарство" / Ю. В. Слєпцов, І. О. Федосій ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - Вінниця : ТОВ "Нілан-ЛТД", 2016. - 272 с.

     Розглядається історія розвитку органічного землеробства, методи, напрями, агротехніка вирощування культур, методи стандартизації у польових умовах і теплицях. Розрахована для студентів магістратури.

 

 

 

 

 

 

 

    Дикань А. П. Результативное виноградарство : научное издание / А. П. Дикань. - Симферополь : Бизнес-Информ, 2016. - 276 с.

     Показано формирование плодоносности центральных почек винограда во время прохождения ими первого критического периода. Отражается становление урожая при использовании для нагрузки кустов побегами, развившимися из замещающих почек у сорта Фетяска белая.
Освещается успешное выращивание столового и технического винограда в фермерских хозяйствах и хозяйствах других форм собственности как в неукрывной, так и укрывной зонах Крыма.

 

 

 

 

 

 

    Вигера С. Трофологія : монографія / С. Вигера. - К. : ЦП "Компринт", 2017. - 125 с.

     Викладено теоретичні та прикладні аспекти досягнень і проблем живлення біоти та правильного харчування людей смачною, корисною, якісною, безпечною, в асортименті та оптимумі продукцією.
Обґрунтована необхідність введення дисципліни «Трофологія» в навчальний процес загальноосвітніх шкіл, коледжів, університетів та відповідної спеціальності.

 

 

 

 

 

 

 

 

     Шамне А. В. Збірник задач з психології : навчальний посібник / А. В. Шамне. - К. : ТОВ "НВП "Інтерсервіс", 2017. - 238 с.

    Навчальний посібник призначений для ґрунтового оволодіння навчальним курсом психології студентами вищих навчальних закладів усіх спеціальностей.
Посібник передбачає можливість вибору задач і завдань, які відповідають рівню інтелектуальної активності (репродуктивна або продуктивна чи творча), пізнавальним здібностям, інтересам та потребам студентів. Ним можна скористатись як в умовах академічного навчання, так і для самостійної роботи.

 

 

 

 

 

   Ткачук С. А. Критерії якості меду натурального залежно від географічного та ботанічного походження: Монографія / С. А. Ткачук ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - К. : ЦП "Компринт", 2016. - 118 с.

   Монографія присвячена дослідженню показників якості меду натурального різного ботанічного походження з різних регіонів України.
Представлено дослідження електропровідності меду натурального та удосконалення методики визначення проліну.

 

 

 

 

 

      Книжкова виставка експонується в інформаційно-бібліографічному відділі наукової бібліотеки (к. 41, навч. к. № 4).

Світлана Родіонова,
головний бібліограф наукової бібліотеки

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook