Засідання навчально-методичної ради НУБіП України

22 травня 2017, 14:00
Корпус №3, ауд. 301

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання навчально-методичної ради НУБіП України,
відбудеться 22 травня 2017 року
об 1400 в 301 аудиторії 3 навчального корпусу

1) Про результати засідання стипендіальних комісій факультетів та ННІ НУБіП України в 2 семестрі 2016-2017 н.р. щодо розгляду та нарахування додаткових балів до особистого рейтингу студентів (доповідачіКоваленко В.П., декани, директори).

2) Про розгляд ліцензійної справи ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» підготовка фахівців першого (бакалаврського) рівня за спеціальностями:

           – 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології;
         – 133 «Галузеве машинобудування» (доповідач – начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Єресько О.В.).

3) Про розгляд ліцензійних справ ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» підготовка фахівців першого (бакалаврського) рівня за спеціальностями:
          – 123 Комп’ютерна інженерія;
          – 274 Автомобільний транспорт (доповідач – директор Пилипишин С.І.).

4) Про розгляд ліцензійної справи ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» підготовка фахівців першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 203 «Садівництво та виноградарство» (доповідач – начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Єресько О.В.).

5) Про розгляд ліцензійної справи ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж» підготовка фахівців першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 201 «Агрономія» (доповідач – директор Ніжинського агротехнічного коледжу Литовченко О.В.).

6) Розгляд рукописів Каталогу навчальних планів і програм підготовки бакалаврів. 2017-2018 н.р. та Каталогу навчальних планів і програм підготовки магістрів. 2017-2018 н.р. (українською та англійською мовами) (доповідачі – начальник навчального відділу Зазимко О.В., начальник відділу магістерських програм Колеснікова О.М.).

7) Розгляд «Положення про старосту академічної групи НУБіП України» та «Положення про формування освітніх програм для першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів у НУБіП України» (доповідач – начальник навчально-методичного відділу Кліх Л.В.).

8) Розгляд рукописів та необхідних супровідних документів підручників, навчальних посібників, довідників для підтримання клопотання щодо надання рекомендації вченої ради НУБіП України до друку (доповідач – секретар навчально-методичної ради Касаткін Д.Ю.).

9) Різне.

С. Кваша,
голова навчально-методичної ради
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook